Teatrikuu jätkub

Saaremaa meesansambel „Sõstrad“ ja vokaalansambel „Annabre“ andsid 18. märtsil Jõelähtme rahvamajas ilusa ühiskontserdi. Repertuaari kuulusid nii rahvalaulud, naljalaulud, poplugude töötlusd kui ka klassikanumbrid. Vaheldusrikas kava ja mõnus atmosfäär nii esinejate kui vaatajate poolt tekitasid saalis tõeliselt mõnusa olemise. Kontserdi lõpunumber kanti ette ühislaulugu kahe kollektiivi poolt. Pärast oli võimalus ka publikul ühislaulmiseks. See oli tõeliselt tore ja positiivne õhtu. Muidugi võiks alati publikut rohkem saalis olla, et saada toredaid emotsioone. Jõelähtme oli sellel õhtul saarlastele väike peatuspaik, sest kohe järgmisel hommikul startisid nad Jõhvi Hans Hindpere nimelisele laulukonkursile, kus neile omistati konkursi Gran Prix ja muide paar aastat tagasi võitis selle auhinna ka ansambel „Annabre“ Õnne ja jaksu neile ikka edaspidiseks!

saarlased ja annabre

20. märtsil said Jõelähtme Rahvamajas kokku mänguhuvilised noored, et mängida improvisatsioonilisi mänge. Jälle möödus kaks ja pool tundi ikka teatrile mõeldes. Tore, et kohale tuli pea kakskümmend noort ja ka mõned juhendajad, kes impronäitleja Toivo Värbu käest said nii mõnedki huvitavad mõtted ja vajalikud näpunäited, mida oma truppidega tegutsedes kasutada. Jõudu meile ikka sellel teatriteel!

impro (Custom)

 

Teatrikuu jätkub ja ka teatrit veel jätkub Jõelähtmele. 23. märtsil, algusega kell 19.00 esitab Neeme Teater A. Kivirähk’i etenduse „Monoloogid raha asjus.“ Etendus kestab 40 min. 31. märtsil saab kokku taas Jõelähtme klubi „Seeniorid ja Senioriitad“, kus ka teemaks teater, teeme ise teatrit ja külla tuleb ka pisike etendus. Samal õhtul kell 19.00 paneb teatrikuule punkti Jõelähtme LavaGrupp etendusega „Roheline järv, punane vesi“ Tulge kindlasti vaatama, kes veel pole etendust näinud.
Kõik on hästi! Teatrit veel jätkub!

 

Updated: 23. märts 2016 — 01:09
Loo Noortekeskus © 2015 Frontier Theme