Külateatrite festival 2018 toimus 10.-12. august Saaremaal Kärlal.

Jõelähtme Rahvamajast võttis festivalist osa Jõelähtme LavaGrupp etendusega A. Mälk “Projekt Victoria” Lavastaja M. Ramjalg Ja Wäike TantsuTeater MERI etendustega M. Lehto “Keisri rebasejaht” ja J. Liiv “Üle vee” Lavastaja M. Kahu. Festivalil sai vaadata 34 harrastusteatri esituses 35 etendust. Tiina Tegelmann ja Ingmar Jõela  tunnustasid nähtud lavastuste hulgast: Eriti kenasti mängisid meesnäitlejad: Marcus Ellervee lavastuses “Üle vee” – Väike Tantsuteater MERI; Külli Reinumägi ja Rait Avestik tunnustasid nähtud lavastuste hulgast: Näitlejapreemia: Eigi Tali lavastuses “Projekt Victoria” – Jõelähtme LavaGrupp, Žürii eripreemiad: Martin Rebane ja Tiit Tammesson tõetruu ideede lahingu eest lavastuses “Projekt Victoria” – Jõelähtme LavaGrupp

Updated: 27. august 2018 — 12:14
Loo Noortekeskus © 2015 Frontier Theme