LOO KULTUURIKESKUSE 18. SÜNNIPÄEV

 

Hea sõber Loolt, Jõelähtmest ja naabrusest!

Oled oodatud Loo Kultuurikeskuse sünnipäevale!

SUURELE PEREPÄEVALE!
21. jaanuaril, kell 10-17!

 

Oma sünnipäeval, me oleme looduses iga ilmaga, loome mälestusi ning kasutame loovust ja loogilist mõtlemist. Meie perepäeva tegevused on lihtsad ja loomulikud.

Kõigi päeva jooksul osalenute vahel loosime 23. jaanuaril välja meened Coffebo ja Rahva Raamatu poolt!

Registreeri oma osalemine päeva tegevustel siin.
Oma osalusest saab teada anda ka otse Hilda juures, telefonil +372 5345 4131 või lookultuurikeskus@joelahtmekultuur.ee.

PÄEVAKAVA:

Päev algab kell 10 väikelastega peredele mõeldud RMK loodusgiidi juhendamisel „MATKAME LOODUSES“ Loo aleviku rohealal. See saab olema mänguline põnev matk, kus iga kivi ja känd on oluline ka emale-isale märkamiseks, mitte ainult uudishimulikule põnnile.

Kell 11 toimub Jõelähtme vallas tegutseva SIILIOKAS MTÜ eestvedamisel võistlusPIKNIK LOODUSES“, Kuusiku tee ääres oleval motoringrajal. Mõeldes tervislikule liikumisele ja teismeliste – täiskasvanute koostööle valmib võistluse käigus lõke, millel saab leiba ja banaani küpsetada.

Kell 12 ootab meie kohalik atesteeritud giid Kersti Lepik teid vestlusringi „LOO LOOD“, et koguda juurde uusi teadmisi Linnuvabriku asula ajast. Vestlus toimub kultuurikeskuse A-saalis.

KABETURNIIR algab kell 14, A-saalis. Meie alevikus on tegelikult palju neid, kellele meeldib mängida lauamänge ja oma loogilist mõtlemist treenida. Kabeturniiri toetavad auhindade näol Coffebo OÜ ja Rahva Raamat!

KONTSERT “Meie LOOD”, Loo kooli aatriumis, kell 16.
Jõelähtmes on kultuur hoitud ning meie huviringid pole enam lihtsalt huviringid. Need lauljad, tantsijad ja muusikud on aastatega tasapisi kokku kasvanud ja muutunud igaüks omamoodi perekonnaks.

Tule LOO koos meiega!

Updated: 12. jaanuar 2023 — 16:59
Loo Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme