Kutse koolitusele: vanemaks olemise õiguslik pool

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 18/03/2023
13:00 - 17:00

Categories No Categories


Kutse koolitusele: vanemaks olemise õiguslik pool

Koolituse toimumise aeg 18.03.2023, algusega kell 13.00.
Koolituse kestuseks on 1,5–2 tundi.
Toimub Loo kultuurikeskuse B-saalis, Saha tee 11.

Lisainfo ja registreerimine: rita.hanni@joelahtme.ee; 53433303

Koolitaja: advokaat Kardo Karon advokaadibüroost LINDEBERG

Info koolitaja kohta: Advokaat Kardo Karon on perekonnaõigusele spetsialiseerunud advokaat, kes on viimasel kahel aastal osalenud rohkem kui 100 kohtumenetluses, kus ta on esindanud lapsi, ema või isa. Advokaat Kardo Karoni üheks spetsialiteediks on laste esindamine kohtumenetluses ja seega omab ta rohkelt kogemusi, et kuidas vanemad võiksid lapse suhtes oma vanemlikke õigusi teostada selliselt, et laps ei kannataks.

Koolituse kestvus: 2 tundi loengut, lisaks küsimustele vastamine. Koolitaja püüab vastata kõigile osalejate küsimustele koolituse jooksul või vahetult peale seda. Soovi korral on võimalik esitada oma küsimus ka privaatselt.

Koolituse sisu: Elatis, suhtluskord ja hooldusõigus. Koolitusel annab advokaat Kardo Karon ülevaate lastega seotud õiguslikest teemadest, mis on seotud lapsevanemaks olemisega. Antakse ülevaate nimetatud kolme teema sisust ja eripäradest ning tuuakse välja, kuidas on kolm teemat omavahel seotud.

Koolituse eesmärk on anda kuulajale ülevaade elatise, suhtluskorra ja hooldusõiguse sisust ning anda juhiseid, kuidas vältida lapsega seotud kohtumenetlusi või kuidas käituda, kui probleemid on juba tekkinud. Lisaks saab iga kuulaja soovi korral vastused oma personaalsetele küsimustele.

 

 

 

 

Loo Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme