Menukas Neljakesi paaris jätkub ka sel aastal

Eelmisel suvel toimus Jõelähtme Golfikeskuses edukalt 10 etendust ja käesoleval aastal õnnestub taas selle toreda looga teatrisõpru rõõmustada!

Norm Fosteri meeleolukas etendus “NELJAKESI PAARIS” räägib neljast sõbrast, kes läbi terve etenduse mängivad golfi. Loomulikult ei piirdu tükk üksnes golfiga, neli ärikolledzi lõpetanud koolivenda pole 20 aastat üksteist näinud ja mängides jätkub neil tõsist juttu, uudiseid ja meenutusi terveks tükiks. Mängu ajal toimunud vestluse kaudu avastavad mitte üksnes sõbrad, vaid ka vaatajad, et näiliselt süütus koolipõlves on üksteisele pehmelt öeldes “mäkra mängitud” ja nahka üle kõrvade tõmmata püütud. Tõstatub küsimus- kas meeste sõprus jääb püsima või kaaluvad vanad luukered kapis sõprusest rohkem? Asja teeb veelgi põnevamaks mäng ise sest üks mängijatest on elukutseline, kaks mängivad harrastajate tasemel ja viimane on esimest korda golfiväljakul. Aga võita iga hinna eest tahavad kõik.

Etendus toimub Manniva külas, maalilises Jõelähtme Golfikeskuses , mis asub Tallinna piirilt 15 km Rakvere poole. Meri, päikeseloojang ja imeilus loodus garanteeritud!

Etendusele on oodatud kõik teatrisõbrad, nii need kes golfi mängivad kui ka need, kel sellest mängust aimugi pole. Kuhjaga äratundmisrõõmu jagub kõigile! Varem kohale tulles ootab teid ees võimalus selle toreda mänguga lähemalt tutvuda, samuti saab koha peal restoranis keha kinnitada.

Autorist :
Norm Foster on tänasel päeval Kanada kõige enam mängitud dramaturg. Tema edu Kanadas ja ka mujal maailmas on kestnud üle kahekümne aasta. Üks kriitikutest on kirjaniku kohta öelnud: “Fosterit ei mängita üle terve maailma ilmaasjata, vaid sellepärast, et ta on väga, väga naljakas.” Selliseid sõnu kuuleb kriitikute käest ülimalt harva, seda eriti kui tegu on komöödiatega.

Ilusat teatrielamust!

Pilet: 18 €
Sooduspilet: 12 €

Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, pensionäridele.Palume kaasa võtta soodustust tõendava dokumendi!

Lisainfo:
Kestus 2 h 15 min
Sissepääs al. 17.30
Ligipääs ratastooliga olemas.
Tegemist on vabas õhus toimuva üritusega.
Pildistamine/ filmimine lubatud!

Updated: 5. juuni 2014 — 09:47
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme