nädalavahetus tõotab tulla sportlik ja lustlik

L 25.04   kell 11 JALGRATTAMATK Rootsi-Kallavere muuseumisse

Start: Kostivere aleviku parkla, Loo aleviku parkla, Saha küla. Ühinemine kell 11.30 Maardu Mõisa tee ristmikul, jalakäijate tunneli alguses.

Rootsi-Kallavere muuseumi õuel ootab aurav frikadelli supp, kaerakäkid ja muidugi lahke muuseumirahvas Kersti Pent’iga eesotsas.

Kohustuslik: helkurvest ja kiiver. Eelregistreerimine ja lisainfo: www.kostivere.ee, www.looalevik.ee, jaanus.hiis@levira.ee. Ära kõhkle, registreeri end juba täna, sest ilm tuleb kaunis ja üks päev veeta sportlikult värskes õhus annab jõudu ja energiat järgmisele nädalale vastu minna.

Tegevusi rahastatakse osaliselt Euroopa Sotsiaalfondi programmist „Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013-2014“

 

L 25.04 kell 17.00 Jõelähtme Rahvamajas LAUPÄEV MUUSIKAS

Etendub muusikal “Sama taeva all” (Viimsi Muusikaliteater Generatsioon)

 

Kuulamiseks ja tantsuks Puhkpilliorkester Kutter Aarne Aasma juhatusel

Vahele “kurba huumorit” Rakvere KaRakTer”i harrastusnäitlejatelt

Pilet 5 €

Andrea Greeni koguperemuusikal “Sama taeva all”. Rohkesti muusikat, palju tantsu ja hulgaliselt häid mõtteid… Mitmetel festivalidel tunnustatud harrastuslik muusikalitrupp üllatab taas!

Suurlinna moetänaval asub kangapood, mille perenaine on õel ja ülbe proua Narmendaal. Ta hoiab kangaid üksteisest eemal ainuüksi seetõttu, et osad neist näevad kallimad ja uhkemad välja. Vaatamata keelule proovivad kangad leida hetki, mil koos olla ja üksteist tundma õppida. Narmendaali käsilaste pideva varitsuse all on see aga üsna ohtlik ettevõtmine.
Ühel päeval jõuab kätte hetk, mil kangad oma ühtsuses suudavad päästa Narmendaali salongi hävingust. Kuid kas Narmendaal suudab näha välimusest kaugemale?!

Haabersti puhkpilliorkester Kutter asutati 2006. aastal kuulsa dirigendi Heldur Saade poolt. Praeguseks on dirigendikepp Arne Haasma kindlates kätes. Arne on laiemale kuulajaskonnale tuttav eelkõige Kukerpillide kaudu, aga pillimehed teavad teda kui hinnatud puhkpillidirigenti, kes on korduvalt seisnud üldlaulupidude dirigendipuldis.

 

L 25.04 kell 19.00 Kostivere Kooli lähiümbruses GREEN WORKOUT VÄLITRENN. Treener: Kadi Truuleht. Osalustasu 2 €. Lisainfo ja registreerumine facebook grupis: Kostivere aeroobikarühm või www.kostivere.ee
—————————————————————————————————————————————————–

P 26.04 kell 12 Neeme bussipeatusest KEPIKÕND PUNAKIVILE

Lisainfo: Marika Kurvet,  tel 53496294,e-post marika@neemerahvamaja.ee

—————————————————————————————————————————————————–

P 26.04 kell 12 Kostivere Lasteaias SEENIORIDE VÕIMLEMINE, kell 13.00 KEPIKÕND. Treener: Mare Käärik

—————————————————————————————————————————————————–

P 26.04 Rahvusvaheline tantsupäev TANTSUGA TEED LAHTI MAAILMA…

kell 14.00 Kostivere   Lasteaia saalis Laste- ja noorte tantsutund. Juhendajaks Eesti rahvatantsu üks tipptegijaid Maido Saar

kell 15.00 Kostivere Kooli Spordisaalis  TTÜ rahvatantsuansambli KULJUS tantsuetendus „Kiigemäel”.

HARUKORDNE VÕIMALUS!    Eestimaa rahvatantsu lipulaev Kostiveres!

 

 

Updated: 24. aprill 2015 — 07:57
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme