Regilaul ja karuäke oli vägev pidu

Armas laulu- ja tantsurahvas,
Tuhat tänu teile kõigile nauditava peo eest. Oli ilusat laulu ja tantsu, oli ülevaid hetki ja sai ka muhedalt naerda. Üks lõpmata tore pidu, mis sai ilusaks tänu
…teile, armsad Leili, Sirje ja Hille, kes tõite kohale mudilaskoorid
…Sulle, Aive, kelle käe all särasid nii meie kui Kuusalu lastekoorid
….Sulle, Leili, Jõelähtme Laulusõprade väga hea ettevalmistustöö eest
….samuti Sulle, armas Age, kes sa kindla käega juhid ja ühtviisi pühendud nii Loo Kammerkoorile kui Kostivere Mõisakoorile.
Tore, et alati on meie valla eest väljas kõik ansamblid AnnabRe, Briis ja Amabile. Aitäh Meeli, Erki ja Aleksander.

Sügav kummardus tantsujuhtidele Irinale, Mirjamile, Egertile ja Erikale. Peab ütlema, et tantsijad on väga distsiplineeritud ja hästi organiseeruv rahvas. Nii lapsed kui täiskasvanud tantsisid imekenasti ja lustiga.

Tänan koole puude kaunistamise aktsioonis osalemise eest. Helle Tõnissoni ja tema meeskonda, väga nutikas ja samas ilus lahendus panna puud rahvariietesse, Neeme puu oli Neeme küla nägu: sinine ja tuules lehviv. Kostivere õpetaja Hille päästis Kostivere puu sidudes kaelasidemed puule ümber.

Tänan Loo noortekeskust ja Railit noorteka kohviku eest. Saadud raha planeeritakse Loo Sessioni läbiviimiseks juunis.
Tänan Tiitu ja Markot ja Tranko firmat, transport sujus tõrgeteta. Väike tõrvatilk õpetajate poolele, andke teada, kui lapsed on juba koju viidud. Ootasime päris kaua Neeme lapsi.

Sügavaim kummardus Karinile ja Anule selle imelise peo eest. Samuti põhikorraldajatele Kuusalu Vallavalitsusele, Tormise Seltsile ja Kadri Idavainule.

Lugupidamisega
Elle Himma

Updated: 1. juuni 2015 — 11:22
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme