Kutse naiste tantsupeole

Tulge peole!

 

II Eesti Naiste Tantsupidu MeheLugu on lugu mehest ja naisest: sellest, kuidas mehed näevad naisi ja naised mehi. Tantsulavastuses põrkuvad kaks maailma – avatud ja elurõõmus ning suletud ja kibestunud. See on lugu, milles on kirge ja armastust, aga ka viha ja põlgust. Lugu aitavad jutustada Ivo Linna ja Tiit Sukk.

 

Tantsupidu tõotab kujuneda 2016. aasta Eesti suurimaks rahvakultuuripeoks. Etenduse lavastab mitmete üldtantsupidude lavastaja ja liigijuht Ülo Luht ning selles lööb kaasa üle 5000 tantsija. Pealtvaatajaid ootame pidu nautima ligi 7000.

 

Peo muusikajuht on Toomas Lunge ja tekstide autor Heiki Vilep.

 

II Eesti Naiste Tantsupidu  MeheLugu toimub Jõgeva linna staadionil 12. juunil. Kavas on peaproov- ja kaks kontsertetendust.

 

Etenduste ajakava 12. juunil 2016

 

Peaproov kell 11

kutse naiste tantsupeole

Esimene etendus kell 15

Teine etendus kell 19

 

Pileteid etendustele müüb Piletilevi.

Updated: 3. veebruar 2016 — 11:51
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme