Algamas on tänavakultuuri noorteprojekt

14. mail algab noortele mõeldud tänavakultuurisari „Eneseväljendus läbi kaasaegse kunsti“, mida hakkavad vedama meie noortekeskused Harju Maavalitsuse toetusega avatud noortekeskuste projektifondist.

Tänavakultuurisari toimub koostöös JJStreet Baltic Sessioni tänavakultuuri festivaliga ja kestab aastalõpuni. Sarja on lülitatud mõned paljudest tänavakultuuri tegevustest, mille eesmärk on noortele näidata tänavakultuuri erinevaid aspekte ja viise kuidas neid seaduslikult viljeleda. Toimub graffiti töötuba, 2 tänavatantsu töötuba, tänavamuusika töötuba. Töötubasid viivad läbi Baltic Sessioni festivali kunstnikud ja treenerid, eesotsas rahvusvaheliselt tunnustatud koreograafi, tantsija ja Eesti esimese tänavatantsukooli asutaja Joel Juhiga. Projekt lõpeb tänavatantsufestivali Baltic Session 2016 külastusega oktoobris.

Meie eesmärk on tutvustada noortele tänavakultuuri positiivset poolt. Soovime näidata noortele, et tänavakultuur, mida seostatakse tihtipeale kuritegevuse ja vägivallaga, võib endas sisaldada väga palju positiivset ja kultuurset.

Updated: 20. aprill 2016 — 13:03
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme