Teatri ühiskülastus Viinistus

 

„Viinistu visuaalteatriõhtu“ tuleb taas! Ka sellel suvel saab Viinistul näha visuaalset vaatemängu, mille osadeks on Eesti esimene täis-varjuteatrilavastus „Üle vee“ ning kohaspetsiifiline uuslavastus „Laineid lausudes“.

Jõelähtme ja Kuusalu rahvale on broneeritud 11. augusti teatriõhtu. Pilet etendusele on meile 12 eurot. Edasi-tagasi bussipilet maksab 7 eurot.

Kiirustage broneerimisega, sest Jõelähtmele on eraldatud ainult 15 piletit. Lisainfo ja broneerimine

Sirje.pollu@joelahtmekultuur.ee.

Lavastuse lühitutvus:

Teatriõhtu esimene,läbinisti varjuteatri vahenditega loodud muusikaküllane lavastus „Üle vee“ kõneleb eemaolekust ja igatsusest, lahusolekust tingitud ja seda leevendavast kujutlusvõime jõust ning veest, mis kannab sõnumeid ühelt kaldalt teisele. Lavastuses sulanduvad visuaalne maagia ning muusikaline helipilt maailmamuusikast jazzini.

Autor-lavastaja, muusikaline kujundaja: Helen Rekkor

Autor-etendaja: Liisa Taul

Kaasdramaturg: Liis Väljaots

Koreograaf: Einar Lints

Laval/visuaalid: Mairi Jõgi ja Rauno Kaibiainen (Improteater IMPEERIUM), Shannon Quinn (Melbourne, Austraalia), KristianPõldma (teater Ugala), Mauri Liiv

 

Teatriõhtu teises osaspõimuvad sõna, liikumine ja lavastuse jaoks loodud originaalmuusika maagilise realismi võtmes suvelavastuseks pealkirjaga „Laineid lausudes“. Läänemerega seonduva mütoloogia varal sünteesitav lavastus ammutab ainestja inspiratsiooni ranniku ja veealuse maailma olevustest, olemise viisidest, uskumustest, tabudest ja tavadest.

 

Autor-lavastaja, muusikaline kujundaja: Helen Rekkor

Kunstnik: Maarja Pabunen (EKA)

Helimaastikud:Lee Taul, Liisa Taul

Valguskujundaja: Jari Matsi (VKA)

VJ: Kristin Pärn

Produtsent: Mihkel Tikerpalu

Autor-etendajad: Mairi Jõgi ja Rauno Kaibiainen (Improteater IMPEERIUM), Shannon Quinn (Melbourne, Austraalia), KristianPõldma (teater Ugala) Artur Linnus, Liisa Taul, Mari Visnapuu, Mauri Liiv

Updated: 25. mai 2016 — 08:22
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme