Ansambli Verbariumi kontsert Ajaveski talus

31. august kell 17-18.30 AJAVESKI ESIMENE AMETLIK KONTSERT SARJAST Vana veski ja noor muusik

Kammerlik ning haruldase koosseisuga ansambel VERBARIUM esitab oma kaunikõlalist muusikat August Sanga ja Kersti Merilaasi tekstidele.  VERBARIUMi muusikud on Liina Saar – vokaal, Aleksandra Kremenetski – vibrafon ja löökpillid, Virgo Sillamaa – kitarrid ja Mingo Rajandi – kontrabass.

Ansambel VERBARIUM tuli kokku 2013. aasta sügisel, mil Mingo Rajandilt telliti muusikaline programm August Sanga ning Kersti Merilaasi tekstidele, et esitada seda poeetide sajanda sünniaasta täitumist tähistaval konverentsil Tartus. Kava koosneb kõigi ansambliliikmete loomingust. Hõrgu instrumentatsiooniga koosseis põimib oma muusika ümber tekstide, mille teemaks on armastus, kodumaa, inimese igapäevaprobleemid ning elu ise ühes oma ilu ja valuga. Siinmail improvisatsioonilises muusikas harvaesinev vibrafon annab muusikale unenäolise ja astraalse kõla, mis põimub hästi ka ansamblist MiaMee tuttava lauljatari Liina Saare maheda ning sensuaalse tämbriga.

Pilet 7 eur, sooduspilet 5 eur (õpil, pens). Kohtade arv piiratud.

Kontserdid korraldab Loominguline Rühmitus Avarus (v.a “Teletorni Jazz”) ning need toimuvad:

 

Updated: 29. august 2014 — 06:14
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme