Ansambel Noorkuu Kostiveres

NOORKUU – „Kelle laule me laulame?“
Kostivere Kultuurimõisas
Reedel, 21.novembril kell 19:00

Kas on see tõesti võimalik, et ühel kontserdil kõlavad koos nii Led Zeppelin kui Miina Härma? Kas on see loogiline, et ühes muusikapalas kõlavad koos nii The Doors’i , Micheal Jackson’i kui 2 Quick Start’i looming? Kas Artur Rinne oleks sobinud laulma The King’s Singersi ridadesse ja milline tekst oli tegelikult Mozartil „Väiksesse öömuusikasse“ planeeritud?

Küsimusi, mis lähevad järjest arusaamatumaks ja kummalisemaks, võiks esitada veel ja veel, kuid kutsume teid hoopis kontserdile „Kelle laule me laulame?“! Seal peaksid kõik vastused selguma, aga võib-olla ka mitte… Üks asi on siiski selge – päris kindlasti on see kõik seotud mehepoegadega, kes näinud ilmavalgust taaralinnas ja end Noorkuuks nimetavad. Tänane isikkoosseis – Martti Meumers, Rein Kahro, Ilmar Madison, Remi Teras ja Märt Murrik väidavad, et vokaalmuusika piirid on absoluutselt lõputud ning kõigi eelpool mainitud artistide ja heliloojate loomingu mahutamine ühte 70-minutilisse kontserdisse ei ole mingi probleem. Tulge ja vaadake järgi!

Vaata ja kuula lisa Noorkuu kohta – www.noorkuu.ee ja https://www.facebook.com/Noorkuugroup
Piletid saadaval Piletilevi müügikohtades ja tund enne kontsertide algust kohapeal.

Updated: 18. november 2014 — 13:22
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme