Rohevahetus ja suurpuhastus

Kevad on käes ja aeg oma kodus ja aias suurpuhastus teha!

Kindlasti leiad midagi, mida sa ise enam ei vaja. Kindlasti on mõni jope või kingapaar lapsele väikeseks jäänud. Kindlasti on mõni raamat juba 100x läbi loetud ja oled nendest kardinatest ammu tüdinenud. Kindlasti on aias mõni taimepuhmas liiga suureks kasvanud või saab toataimi ümber istutades ühest taimest korraga mitu.

Ära viska korralikku kraami ära! Anna vanadele asjadele ja üleliigsetele taimedele uus elu ja uus omanik! Osta, müü, vaheta või kingi lihtsalt ära. Sul on selleks hea võimalus, sest juba 3. korda toimub igakevadine

Rohevahetus ja Suurpuhastus TURG

Kostivere Kultuurimõisa hoovis 24. mail pühapäeval kell 12.00-14.00

Tule ära andma, vahetama ja müüma kõike mis Sul aias ja kodus üle on.

Tule saama, vahetama ja ostma kõike mis Sul aias ja kodus puudu on.

Tule TURULE !

Kauplemiseks sobivad kõik toa- ja aiataimed, korralik kodukraam, terved ja puhtad rõivad jms. Osta, müü, vaheta või kingi lihtsalt ära. Anna vanadele asjadele ja üleliigsetele taimedele uus elu ja uus omanik!

Müügil köögivilja- ja maitsetaimede istikud.

Kauplemine on osalustasuta.

Lisainfo: Kostivere Kultuurimõis, tel 608 1539, 5853 8533, 5328 4841,

E-post: kostivere.kultuurimois@gmail.com.

http://joelahtmekultuur.ee/mois/et/, www.facebook.com/kultuurimois

„Ema armastab kibuturul käia. Ta on jube õnnelik, kui leiab sealt täpselt samasuguse kausi, nagu isa kuu aja eest katki tegi, või vana raamatu, mis tal kunagi lapsepõlves oli, või hunniku käsitööajakirju, sest ta kavatseb hakata jälle kudumisega tegelema.

Ja kuigi talle tegelikult polnud see kauss kunagi meeldinud, ja kuigi tal ootab niigi seitseteist läbilugemata raamatut riiulis ja kuigi tal pole üldse niikuinii aega kududa, peab ta ikkagi kõik need asjad tingimatta ära ostma.

Sellisest asjast ei saa isa üldse aru. Ja ta ei saa aru ka sellest, miks ostab ema kogu aeg endale ja meile riideid juurde. Seda enam ,et vähemalt pooled neist riietest on liiga suured või liiga väikesed.”
(Tekst Kristiina Kassi raamatust “Mina ja Peeter”)

 

Updated: 21. aprill 2015 — 07:58
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme