Neeme teater pälvis laureaaditiitli festivalil Tallinna Teatrisügis 2015

Teatrisügis festival 2015 070Nädalavahetusel toimus Vene Kultuurikeskuses Festival “Tallinna teatrisügis 2015”, kuhu kutsuti ka meie Neeme Teater osalema oma etendusega Breemeni moosekandid. Züriis oli muuhulgas ka tuntud näitleja Eduard Toman. Etendus võeti hästi vastu, zürii otsusega sai etendus kõrgema autasu – laureaadi tiitli. Palju õnne,  Neeme Teater.

 

Trupp Neeme Teater ja etendus “Breemeni moosekandid” Lavastaja Merike Kahu, autor Jakob ja Wilhelm Grimm. Näitetrupp on välja kasvanud teatraalsest tantsutrupist Neeme Nogia. Kui Neeme Nogia´l on pearõhk tantsudel, siis Neeme Teater teeb rohkem teatrit kust ei puudu ka tants. Neeme Teater on tegutsenud alates 2010 aastast, osa on võetud mitmel korral Harjumaa Harrastusteatrite festivalist, külateatrite festivalist. Esinetud on oma valla üritustel. Töös on hetkel mitu etendust, lähiajal saab kindlasti neist ka mõnda näha.

Updated: 5. oktoober 2015 — 11:36
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme