Naistepäevakontsert Trio Contemp Neeme Rahvamajas

Neeme Rahvamaja tähistab naistepäeva temperamentse slaavi st ukraina rahvamuusika helide saatel.Trio “CONTEMP” (lüh. contemporary) asutasid 2013. aastal kolm Ukraina Riikliku Muusikakadeemia kasvandikku, kelle eesmärgiks on ukraina rahvapillide tutvustamine ning kontsertpillidena kasutamine. Muusikute käsutuses on unikaalsed, vaid nende tarbeks valmistatud instrumendid. Ansambli eriline kooskõla on vaimustanud nii Ukraina kui teiste riikide festivalipublikut. Eelmisel aastal hullutasid nad Saaremaa ooperipäevade publikut. Trio noored muusikud on oma ala tõelised entusiastid, püstitades enestele uusi muusikalisi väljakutseid. Vaatamata ukraina rahvapillide kasutusele, on “Contemp” oma vaimult nüüdisaegne ansambel, sest uued on nii instrumendid, kui uudne on nende kooskõla ja trio repertuaar.

Updated: 12. veebruar 2015 — 08:13
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme