Üleskutse käsitöömeistritele

 

Kui oled käsitööharrastaja kes soovib oma loominguga lisa teenida, kunstnik või meister, käsitöö- kunstimaterjalide müüja, siis kutsume sind meie veebikeskkonda, et leiaksid uusi kliente nii meilt kui mujalt, saaksid koostööpakkumisi ja rohkem tellimusi.

 

handcraftnet.com on loodud käsitöölistele ja kunstnikele, meistritele kes soovivad müüa oma loomingut terves maailmas ning ostjatele, kes tunnevad ennast koduselt kõige käsitsi loodu keskel!

 

Meie tegeleme rahvusvahelise marketingiga promodes end kõikjal.

 

Liitumiseks tuleks postitada foto väljavalitud tööst/tootest koos hinnaga. Kui looming hõlmab mitut kategooriat, siis võib lahkesti saata iga kategooria kohta ühe väljavalitu koos hinnaga. Lisada tuleks lühikirjeldus,reklaamtekst inglise keelne(kui soov on saada rahvusvahelist tähelepanu)või emakeelne(kui piisab kohalikust turust), avalikud kontaktid, e-posti aadress ning olemasolu korral viited(e-)poele, Facebooki kontole, kodulehele, galerii asukohale vm.kus huvilne saaks tutvuda kogu loominguga.

Kogu materjali ootame aadressile: contact@handcraftnet.com

 

–       Ei mingeid müügipõhiseid

protsente ja lisatasusid

–       Tagatud täielik müügiprivaatsus

–       Lehel väljavalitu foto

muutmiseks/ andmete täiendamiseks piisab ainult teate

saatmisest

 

Majutuse aastatasu, mis sisaldab haldust 64.-(sama seltsidele ja ühingutele vm.liitudele) Sõbrad võib kampa võtta, et jagada aastatasu!

Majutus tuleb maksta alles peale kogu info avaldamist.

 

Sinu www.handcraftnet.com

Updated: 10. veebruar 2015 — 08:50
Jõelähtme Valla Kultuurikeskus © 2014 Frontier Theme