V Kostivere mõisapäev

Pühapäeval, 25.08.2013
Kostivere mõisapargis, algusega kell 12:00

5. korda toimuv mõisapäev on suunatud eelkõige väikestele ja suurtele meestele ning kannab nime Meeste tegemised.

Avatud on Mõisalaat kõige kodumaise toodanguga. Laadal toimub hoidiste konkurss, sõira ja leiva tegemine, avatud on kööginurk, kohvikud. Laadal on oma esinejate lava, ei puudu ka Meeste tuba, mida veab Väliharf.

Toimuvad loengud, käelised tegevused ( sõjaautode paberist voltimine, beebide kunstituba, sõlmede tegemine, vibu tegemine) mängud, rütmi- ja virgutustunnid, võistlused, mõisa maadlusturniir KÕIGE TUGEVAM MAADLEJA. Avatud on tehnikaõu: kohtumine kohaliku kuulsa rallisõitja Urmo Aavaga, militaar- ja tuletõrjetehnika nurk, sõiduohutuse inertstool, vigursõidud Jõelähtme Tehnikaspordiklubi juhendamisel.

Õlle- ja luuletelk.
Saab proovida nii viljapeksu kui ka õhupüssist laskmist.
Üles on sätitud mitmed näitused: vanade tööriistade näitus, Sõjamuuseumi näitus, Rein Raamatu maalide näitus ning Seaküla Simsoni skulptuuride näitus

19.00 Kostivere Kultuurimõisas

Kontsert: KAUNIMATE AASTATE VENNASKOND

Kaunimate Aastate Vennaskond tähistab oma 20. Juubelit. Kostiveres kontsertlavastus viib vaataja muusikalisele rännakule, mis koosneb 20. tegevusaasta parimatest paladest, lugudest ja lauludest nii lavastustest “Nipernaadi”, “Mustlaslaager läheb taevasse”, “Koidula”, “Kaunimad hetked Su elus”, “Viimane tango”, “Pühajärve sõda ja rahu” jne. “Kaunimad aastad Su elus” on tagasi koos Hannes Kaljujärve, Jüri Lumiste, Andres Dvinjaninovi, Toomas Lunge, Indrek Kalda, Rain Simmuli ja Ann Kuutiga.

Piletid müügis Piletilevis ja ka kohapeal. Pileti hind: 15 €

Lisainfo: Kostivere Kultuurimõis, tel 608 1539; 5853 8533 (Siiri)
Toetaja:EAS

Kostivere Kultuurimõis © 2014 Frontier Theme