Kontsert Nokturn: Kädy Plaas ja Marje Lohuaru

plaas-lohuaru1Pühapäeval, 8.detsembril kell 16:00

Kontsert sarjast “Muusika Eestimaale”: Nokturn – Kädy Plaas (sopran) ja Marje Lohuaru (klaver)

PILET 5 €

Esitlusele tulevad järgmised teosed:

A.Copland – viis laulu tsüklist Kaksteist Emily Dickinsoni poeemi B.Britten – “Sellel saarel” rahvalaulude seaded L.Bernstein – viis lastelaulu tsüklist “Ma vihkan muusikat” A.Copland – “Vanad Ameerika laulud”

Sopran Kädy Plaas on pälvinud tunnustust nii kontserdi- kui ka ooperilaval. Hinnatud solistina esineb ta vokaalsümfoonilistes suurvormides ning teeb koostööd mitmete interpreetide ja ansamblitega. Ooperilauljana on ta üles astunud lisaks Eestile ka Saksamaal, kus debüteeris 2007. aastal Frasquitana ooperis „Carmen”. Solistina on Plaas esinenud paljude orkestrite ees nagu ning teinud koostööd mainekate dirigentidega. Kammerlauljana on esinenud paljudel festivalidel ning koos paljude interpreetidega.

Marje Lohuaru on andnud kontserte mitmete nimekate Eesti ja ka välismaa interpreetidega ning esinenud festivalidel Soomes, Rootsis, Saksamaal, Venemaal, Kanadas, Ungaris ja mujal. Ta on salvestanud mitu CD´d, sealhulgas koos Ulrika Kristianiga on valminud CD ”Muutunud maastik”. Ta on olnud mitmete rahvusvaheliste konkursside züriides ja andnud meistrikursusi Soomes, Rootsis, Saksamaal, Venemaal, Itaalias, Kanadas, Poolas ja mujal.

Kostivere Kultuurimõis © 2014 Frontier Theme