7.mail kell 11:00 Rohevahetus ja Suurpuhastus TURG. Kell 12:30 Loodusfilmid kogu perele – “Salapärane saar Aldabra” ja 14:00 “Ühe järve lugu”

Rohevahetus ja Suurpuhastus TURG

Kostivere Kultuurimõisa hoovis 7. mail pühapäeval kell 11:00-14:00

Kevad on käes ja aeg oma kodus ja aias suurpuhastus teha!
Kindlasti leiad midagi, mida sa ise enam ei vaja. Kindlasti on mõni jope või kingapaar lapsele väikeseks jäänud. Kindlasti on mõni raamat juba 100x läbi loetud ja oled nendest kardinatest ammu tüdinenud. Kindlasti on aias mõni taimepuhmas liiga suureks kasvanud või saab toataimi ümber istutades ühest taimest korraga mitu.
Ära viska korralikku kraami ära! Anna vanadele asjadele ja üleliigsetele taimedele uus elu ja uus omanik! Osta, müü, vaheta või kingi lihtsalt ära. Sul on selleks hea võimalus, sest juba 5. korda toimub igakevadine Rohevahetus ja Suurpuhastus TURG.

Tule ära andma, vahetama ja müüma kõike mis Sul aias ja kodus üle on. Tule saama, vahetama ja ostma kõike mis Sul aias ja kodus puudu on.
Kauplemiseks sobivad kõik toa- ja aiataimed, korralik kodukraam, terved ja puhtad rõivad jms.

Kevad- ja suvelilli pakub kohalik lillekasvataja Blave Kaubandus OÜ,
köögivilja- ja maitsetaimeistikuid kohalik köögiviljakasvataja Naeris OÜ

Avatud Egle&Merle välikohvik!

Kauplemine on kohatasuta.

rohe17

 

LOODUSFILMID KOGU PERELE  Kostivere Mõisa Filmiklubi esitleb:

loodusfilmid+ (2)

Kell 12:30 “Salapärane saar Aldabra”

Seikluslik loodusdokumentaal kogu perele.
Imetle seda muinasjutulist paika, enne kui see jäljetult kaob! Suundume üheskoos ekspeditsioonile India ookeanis asuvale saladuslikule saarele Aldabra, mis on olnud raske juurdepääsu ja atolli eraldatuse tõttu inimmõju eest kaitstud. Sellel imekaunil atollil elutsevad elevantkilpkonnad ja maailma suurimad krabilised, lainetes aga ujuvad näljased haid, hiidahvenad, raid ja paljud teised mereasukad. Koos meiega seiklevad Aldabral Elvi, Tory ja Luis. VAATA TREILERIT !
Huvitavaid fakte filmist: Filmi ’’Aldabra’’ tarbeks salvestati üle 30 tunni põnevat filmimaterjali nii atollil kui vee all. Näeme intervjuud laevakapteniga, kes rööviti Aldabra atolli lähistel Somaalia piraatide poolt 2009. aastal. Ohtlikud allveevõtted toimusid haidest, raidest ja 200-kilogrammisest merikilpkonnadest kubisevas ookeanis.
Film on dubleeritud eesti keelde. Sobib vaatamiseks igas vanuses filmisõpradele
Tžehhi, 2015 Kinodes alates: 14.10.2016 Lavastaja: Steve Lichtag  Levitaja: BestFilm.eu OÜ
Pikkus: 73 min Žanr: seiklus, perefilm, dokumentaal
Pilet 3€, soodus 2€

Kell 14:00 “Ühe järve lugu”

Soomes vaatajarekordeid löönud dokumentaalfilm
Imeline loodusfilm Soome järvedest. Vaatajal on haruldane võimalus jälgida järve elu-olu nii vee all kui vee peal, tutvuda taimestiku ja loomastikuga ning seda kõike Soome rahvapärimuse ja mütoloogia taustal. VAATA TREILERIT !
Esmakordselt kinoekraanidel suurejooneline lugu Soome järvedest!
Meile näidatakse Soome järvede sünnilugusid, nende muutumist erinevatel aastaaegadel ning nende kallastel ja allpool veepiiri peituvat mitmekülgset floorat ja faunat.
Film on dubleeritud eesti keelde. Sobib vaatamiseks igas vanuses filmisõpradele
Soome, 2016 Kinodes alates 13.01.2017 Režissöör: Marko Röhr, Kim Saarniluoto Produtsent: Marko Röhr  Pikkus: 73 min Žanr: seiklus, perefilm, dokumentaal
Pilet 3€, soodus 2€

Pilet mõlemale filmile 5€, soodus 3€

Kostivere Kultuurimõis © 2014 Frontier Theme