13.oktoobril kell 19:00 Kostivere Mõisa Filmiklubi “Minu näoga onu”

Värske Eesti tragikomöödia “Minu näoga onu” 
Lahutusjärgses masenduses muusikakriitik Hugo soovib just oma elu hakata taas üles ehitama, kui tema ukse taha ilmub ootamatult tema isa, džässmuusik Raivo. Kiusliku loomuga vanamees teatab, et ta on kohe-kohe maist teekonda lõpetamas ja ootab ainsalt pojalt enda eest hoolitsemist. Kui aga meeste ellu ilmub atraktiivne psühhoterapeut Marian, hakkavad isa ja poeg naise tähelepanu pärast omavahel konkureerima. Vanal riukamehel Raivol õnnestub luua ridamisi piinlikke episoode, millega Hugo romantilised plaanid ära rikkuda. Andres Maimiku ja Katrin Maimiku tragikomöödia “Minu näoga onu” räägib pealesunnitud lähedusest, õnneotsingust ja andestamisest, pakkudes naeru läbi pisarate ja pisaraid läbi naeru. VAATA TREILERIT !
Osades Rain Tolk, Roman Baskin, Evelin Võigemast, Maarja Mitt, Eve Kivi, Jarek Kasar, Carmen Mikiver jt. 

Kinopilet 4€

Kategooria: Mängufilm | Žanr: Komöödia, draama 
Režissöör: Katrin Maimik, Andres Maimik Tootja: Kuukulgur Film / Kinosaurus Film 
Kinodes alates 21. septembrist 2017 Kestus: 90 min 

Kostivere Kultuurimõis © 2014 Frontier Theme