16.septembril kell 19:00 Kostivere Mõisa Filmiklubi “Ameerika Suvi”

“Ameerika suvi” on road­movie sugemetega komöödia elust enesest, mis põhineb Eesti tudengite tõestisündinud lugudel Ameerika Ühendriikides ukselt uksele raamatuid müües

VAATA TIISERIT SIIT !
Karismaatiline müügikunn Norris, hädavaresest motivatsiooniraamatute fänn Alan, seiklushimuline Läti tüdruk Anna ja kõige suhtes skeptiline Eesti poiss Martin leiavad end 8000 kilomeetri kaugusel kodust, Ameerika kõrbelinnas, ukselt uksele raamatuid müümas. Neile lubati elu seiklust ja võimalust teenida palju raha ­ kuid kas kõik ikka on nii nagu paistab?

Ameerika suvi++

“Ameerika suvi” on Eesti esimene täispikk USA­s üles võetud mängufilm, mis on filmitud guerilla­meetodil ­ väike entusiastlik meeskond, 18­tunnised võttepäevad, käepärased rekvisiidid ja filmimine tavaliste inimestega nende igapäevakeskkonnas California ja Nevada kõrbelinnades. See film puudutab meid kõiki, sest raamatumüügist on saanud Eestis unikaalne fenomen — kõik teavad kedagi, kes on suve Ameerikas veetnud, kellel on hästi läinud, kellel halvasti, igaühel oma lugu. See film on võimalus 1.5 tunni jooksul nendest lugudest osa saada, ilma, et peaks ohverdama kolm kuud imekaunist Eesti suve.

Kategooria: Mängufilm | Žanr: Komöödia / road-movie
Režissöör: Rain Rannu
Tootja: Alarahastatud kompanii
Kestus:85 min
Kinodes alates 09.09.2016

Kinopilet 4€
Kohtade arv piiratud!
 Piletid eelmüügis Kostivere Kultuurimõisas

Kostivere Kultuurimõis © 2014 Frontier Theme